Et behageligt indeklima både sommer og vinter

Laurids Erik Andersens nye hus på 283m2 i Stauning har ikke bare ét, men hele to ventilationsanlæg, der betjener hver sin del af huset.

Familiens historie med det nye hus startede trist med en brand i det gamle stuehus fra 1800-tallet, men nu værdsætter Laurids Erik  det nye hus og for den effektive ventilationsløsning, der rummer en særlig løsning:

”I vores gamle hus havde vi aircondition i soveværelset, fordi det vendte mod vest og blev alt for varmt om sommeren. I vores nye hus er det ene ventilationsanlæg forsynet med Airvex, så indeklimaet altid er behageligt – også i soveværelset”, fortæller Laurids Erik.

Airvex er en jordvarmeveksler, der sikrer, at luften opvarmes i vinterperioden og afkøles i sommerperioden, inden den sendes rundt i ventilationsanlægget. Samtidig er anlægget nemt at justere på, hvis temperaturen føles for høj eller lav i huset.

Begge anlæg er placeret på loftet, og løsningen er udført med komfort lyddæmpning, der sikrer, at der ingen støj kommer fra ventilationsløsningen.

Ventilationsløsningen er installeret af SundtHus.dk