Prosit - det er hvad nysen og pudsen' næse giver

Slip for støv, dårlig luft og pollen indendøre

1,5 millioner danskere er berørt af astma og allergi. De ved, hvor stor betydning indeklimaet har for vores trivsel. Støv, dårlig luft og pollen er med til at gøre hverdagen ubehagelig for allergikere.
Et ventilationsanlæg sikrer, at du kan trække vejret frit, også hvis du er allergiker. Du får et bedre indeklima end det, du kan opnå ved almindelig udluftning. Du kan få monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra indblæsningsluften.

Selve monteringen af anlægget tager kun få dage, og du behøver ikke flytte ud af huset, mens det foregår.

Med Lindab villaventilation får du en professionel totalløsning, der passer til dit hus. Vores autoriserede partnere rådgiver dig om mulighederne,  beregner en optimal ventilationsløsning til din bolig og monterer løsningen efterfølgende. Kvalitetskomponenter og professionel montage er din garanti og tryghed for en optimal løsning.

Se hvad det egentlig koster at få et allergivenligt hjem.

Undersøgelser indikerer, at der kan være en sammenhæng i det omgivende miljø, dårligt indeklima og udviklingen af astma og allergi. Du kan læse en artikel om emnet på astmaogallergi.dk.

Hos Astma-Allergi Danmark deles Dagens pollental med dig hver dag. Har du allergi er disse tal i pollensæsonen meget vigtige. Du kan læse mere her.
De har også lavet en spændende side om hvordan du kan forebygge allergi hos børn. Den artikel kan du læse her.
Er du interesseret i at blive kontaktet og få en snak om, hvordan du kan forbedre dit indeklima med et villaventilationsanlæg, kan du bestille en opringning fra en af vore autoriserede partnere her.

Bestil en telefonopringning.

DTU indeklima